rachel.reismee.nl

Nairobi

De vliegreis was lang en vermoeiden maar ik heb wel nog een leuke film gekeken dus het was best uit te houden. Toen we in Nairobi op het vliegveld aankwamen werden we opgehaald met een busje. Het was nog een hele uitdaging om alle koffers er in te krijgen aangezien de achterbak ongeveer een diepte van 30 cm diep had. Onderweg naar de lodge zijn we zebra's langs de weg tegengekomen. Na een korte nacht zijn we vandaag met het busje door Nairobi gegaan. Onderweg zijn we nog een aantal bavianen tegengekomen die de weg overstaken. We hebben olifanten geaaid, giraffen gezoend en krokodillen gezien. Ook hebben we een plaatselijke simkaart gekocht. De foto's komen z.s.m. op deze site te staan. Morgenochtend vertrekken we naar Kitui waar het een stuk minder luxe zal zijn dan hier in de lodge.

Ine Waarts (moeder van Mick)

Hallo Rachel

Ik kreeg van je moeder je reismee-adres zodat we ook jou reislog kunnen volgen. Fijn dat jullie met z'n 6en zijn. Hoe meer info over jullie bevindingen hoe liever.
Wat een superleuke foto's heb je erop staan. Zo te zien hebben jullie er heerlijk weer.

succes en tot de volgende keer.
groetjes Ine