rachel.reismee.nl

Eerste week is achter de rug

Dit weekend hebben we niet zo veel gedaan. Gisteren en vandaag hebben we lekker uitgeslapen. Gisteren hebben de jongens gewassen. Daarna zijn we naar de markt gegaan waar we aardappels, penen en watermeloen hebben gekocht. Daarna zijn we nog even naar de supermarkt gegaan. ’s Avond heb ik aardappelpuree gemaakt met gebakken peentjes, ui, knoflook, appel en een roerbakei. Daarna hebben we Jochem Meijer gekeken. Vandaag werd ik om een uur of 10 wakker gebeld door onze teammate Luke. Hij vroeg hoe het met ons allemaal ging en vertelde dat ze vanavond misschien langs zullen komen. Verder hebben we vandaag de vloer van het huis geveegd en geschobd. Vanmiddag heeft het nog even kort zachtjes geregend. Dat was wel erg lekker en verfrissend. Met Laura gaat het gelukkig al een klein stukje beter. Vanmiddag nog even een wasje gedaan en Adriaan heeft vanavond rijst gemaakt en daarna hadden we weer lekker watermeloen als toetje!

De stroom is net de hele tijd weg geweest en het heeft super hard geregend! Nu gezellig spelletjes spelen.

Morgen staan we weer om 9 uur op het lab. Het is dan even aanzien of Laura dan ook mee gaat. We gaan dan verder met schoonmaken op het lab en de inventaris gaan we afmaken.

Joyce

Hoi Chel,

Fijn om te horen dat jullie een rustweekend hebben genomen!!!
En we hopen hier dat jullie allemaal dadelijk kunnen genieten van waar jullie voor gekomen zijn!

Keep up de spirit.

Dikke knuffel
Mama

Leo

Rachel schreef

Gatver, wanneer eten jullie nu een meelwormen, sprinkhanen en geprakte vliegen ???